Δωρεαν Workshop – Δημιουργια Εισοδηματος Απο Το Εξωτερικο (VSL – Follow up)

Το Εκπαιδευτικο Workshop (Replay)

Στην Δημιουργία Εισοδήματος απο το Εξωτερικό, Με τον Ιδρυτή της Bootstrapping Strategies, Κώστα Παπαδάκη

Δείτε ξανά (και ξανά αν χρειαστεί) το video του workshop. Χρισημοποιήστε τα play controls για να κάνετε pause, skip forward or backwards.

Σημέιωση: Ο ήχος ακουγεται λιγο περιεργα σε διαφορα μέρη του video (η φωνή ειναι λιγότερο καθαρή αλλά ακούγεται και πάλι χωρίς πρόβλημα). Ζητούμε συγνώμη αλλά είναι απο το editing.


[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”23″ font_font=”Lato” font_style=”normal” font_color=”%23374047″ font_spacing=”-1″ font_shadow=”none”]ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα Θέσεων[/text_block]

Πατήστε Εδώ Για Αίτηση Ενδιαφέροντος

Ταχύρυθμη 100% Online MASTER Τάξη στη Δημιουργία Εισοδήματος απο το Εξωτερικό

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”300″ font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none”]Σχεδιασμένη ετσι ώστε να να ξεκινήσετε και να πετύχετε στο συντομότερο δυνατό χρόνο!

Αγαπητέ/ή φίλε/η,

Εφόσον διαβάζεις αυτό το μήνυμα σημαίνει οτι βλέπεις το θέμα της δημιουργίας ενός παράλληλου εισοδήματος απο το εξωτερικό σαν κάτι σημαντικό και ενδιαφέρον…

Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν στη χώρα μας και την αναγκαιότητα για παραπάνω πηγές εισοδήματος, γι’αυτό και δημιούργησα αυτή τη ταχύρυθμη ΜΑΣΤΕΡ τάξη.

Καταρχήν, θα ήθελα να κοιτάξεις λίγο τι υπάρχει σε αυτή τη σελίδα και ιδιαίτερα τα testimonials απο μαθητές για δείς τι ειναι εφικτό αν το προσπαθήσεις.

Και εάν πραγματικά θέλεις και εσύ να πετύχεις οπως εγώ και τόσοι αλλοι απο τους μαθητές μου, το μόνο που θέλω απο σένα σήμερα ειναι να δεσμευτείς προσωρινά να συζητήσουμε και να δούμε εάν αυτη τη τάξη ειναι ιδανική για σένα.

Αυτο θα το κάνεις με το να πατήσεις το κουμπί προεγγραφής και να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην συνέχεια.

Θα χαρώ να τα πούμε.

Φιλικά,
Κώστας Παπαδάκης[/text_block]

Πώς Θα Το Πετύχουμε Μαζί

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Εφόσον μιλήσουμε και καταλήξουμε οτι η ταχύρυθμη τάξη στη δημιουργία παράλληλου εισοδήματος απο το εξωτερικό ειναι για εσάς, δείτε μια σύνοψη το πώς θα το πετύχουμε μαζί…[/text_block]

1. Δημιουργία Συστημάτων

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”300″ font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς κάποιοι βγάζουν λεφτά μέσω του Ιντερνετ; Και ενώ είναι σχετικά εύκολο για κάποιον να βγάλει κάποια λεφτά online οι πιο πολλοί ειναι αυτό ποθ λέμε 1-hit wonders. Και ο λόγος ειναι οτι δεν έχουν κάποιο σύστημα ώστε να τους αποδίδει ξανά κια ξανά.

Αυτή η τάξη έχει σχεδιαστεί απο την αρχή ώστε όχι απλά να σας μάθει να βγάλετε καποια λεφτά απο το εξωτερικό αλλά να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε τους τρόπους έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στη δημιουργία εισοδήματος.[/text_block]

2. Bootstrapping

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”300″ font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]Ο όρος Bootstrapping, οσον αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, με απλά λόγια λέει οτι βάζουμε καποια λεφτά στην αρχή και μετά πληρώνουμε τα έξοδά μας μεσα απο τα κέρδη.

Με τη συμμετοχή σας στην τάξη αυτή μαθαίνετε και κάνετε πράξη το Bootstrapping καθημερινά. Στόχος ειναι μεσα σε 2-3 μήνες οτι έξοδα έχετε για το τρέξιμο της δραστηριότητας του παράλληλου εισοδήματος απο το εξωτερικό να πληρώνεται απο τα κέρδη![/text_block]

3. “Cash On Demand”

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”300″ font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none”]Κάθε εβδομάδα της τάξης αυτής έχει σχεδιαστεί ετσι ώστε να φτάσετε σε επικερδή εισόδημα οσο το δυνατο γρηγορότερα ακόμη και εάν δεν έχετε καμία προϊγούμενη εμπειρία online.

Και αυτό διοτι ο απώτερος στόχος της συμμετοχής σας στη τάξη είναι οτι εφόσον κάνετε τα μαθήματα και τις ασκήσεις και εφαρμόσετε τις στρατηγικές και τεχνικές που σας μαθαίνω θα μπορέσετε να φτάσετε σε αυτο που ονομάζω εγώ “Cash-On-Demand”.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι θα φτάσετε σε ενα σημειο που στέλνετε ενα καλό email στη λίστα σας και αυτη θα σας ανταμοίβει με άμεσο εισόδημα![/text_block]

Testimonials Μαθητές

Στα παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια “μικρή γέυση” των online μαθημάτων όταν θα είστε μέλος της τάξης αυτής.

— SPACER —

Εάν πραγματικά θέλεις και εσύ να πετύχεις οπως εγώ και τόσοι αλλοι απο τους μαθητές μου, το μόνο που θέλω απο σένα σήμερα ειναι, εφ’όσον τηρείς τις μικρές και λογικές προϋποθέσεις, να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου, ετσι ώστε να συζητήσουμε και να δούμε εάν αυτη τη τάξη ειναι ιδανική για σένα. Αυτο θα το κάνεις με το να πατήσεις το κουμπί απο κάτω και να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην συνέχεια.

Πάτησε Εδώ Για Την Αίτηση ▹

— SPACER —

Έχετε κάποια ερώτηση για μένα; Πατήστε το κουμπί από κάτω να μου τη στείλετε (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Πατήστε Εδώ Για Ερωτήσεις

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Privacy, Terms And Conditions, Contact

[/text_block]