Συχγαρητήρια!

[urlparam param="inf_field_FirstName" default="Φίλε/η"/], η εγγραφή σου στο online εκπαιδευτικό workshop έγινε επιτυχώς. Σε μερικά λεπτά,  έλεγξε το email [urlparam param="inf_field_Email" /] σου για άμεση πρόσβαση στη σελίδα του workshop.

Σου έχει αποσταλεί ενα email (απο [email protected] με θέμα: ("[urlparam param="inf_field_FirstName" default="Φίλε/η"/], η Πρόσβαση σου στο Δωρέαν workshop ") που περιέχει το συνδεσμο για να παρακολουθήσεις δωρεάν το Πώς Δημιουργούμε ένα Παράλληλο Εισόδημα απο το Εξωτερικό, με τον Ιδρυτή της Bootstrapping Strategies Κώστα Παπαδάκη.

Πιστέυω οτι θα το βρείς πολύ χρήσιμο και ελπίζω να είναι και επικερδές και για εσένα εφόσον εφαρμόσεις αυτα που σου δείχνω.

arrow

[urlparam param="inf_field_FirstName" default="Φίλε/η"/] Μοιράσου τη Γνώση - Χρησιμοποίησε τα share buttons απο κάτω και μοιράσου την πρόσκληση με φίλους έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να δούνε και αυτοί την δωρεάν παρουσίαση που μόλις γραφτήκες να παρακολουθήσεις -- όσους περισσότερους βοηθήσουμε τόσο το καλύτερο 🙂