Δωρεαν Workshop

[urlparam param="inf_field_FirstName" default="Φίλε/η"/] Δές Πώς Δημιουργούμε Ένα Εισόδημα Από Το Εξωτερικό Χρησιμοποιόντας "το Πλαίσιο", Χωρίς δικό μας website, Χωρίς να έχουμε ήδη Λίστα και Χωρίς δικό μας Προϊόν!

Δές το Workshop σε επανάληψη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα Θέσεων

Αγορά Bootstrapping Strategies
arrow

Ταχύρυθμη 100% Online Τάξη στη Δημιουργία Εισοδήματος απο το Εξωτερικό

Σχεδιασμένη ετσι ώστε να να ξεκινήσετε και να πετύχετε στο συντομότερο δυνατό χρόνο![urlparam param="inf_field_FirstName" default="Φίλε/η"/],

Εφόσον διαβάζεις αυτό το μήνυμα σημαίνει οτι βλέπεις το θέμα της δημιουργίας ενός παράλληλου εισοδήματος απο το εξωτερικό σαν κάτι σημαντικό και ενδιαφέρον...

Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν στη χώρα μας και την ανάγκη για παραπάνω πηγές εισοδήματος γι'αυτό και δημιούργησα αυτή τη ταχύρυθμη 100% Online τάξη.

Καταρχήν, θα ήθελα να κοιτάξεις λίγο τι υπάρχει σε αυτή τη σελίδα και ιδιαίτερα τα testimonials απο άλλους συνεργάτες/μαθητές για να δείς τι είναι εφικτό αν το θελήσεις.

Και εάν πραγματικά θέλεις και εσύ να πετύχεις οπως εγώ και τόσοι αλλοι απο τους μαθητές μου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς να την παρακολουθήσεις και εσύ...

Αυτο θα το κάνεις με το να πατήσεις ενα απο τα κουμπιά που γράφουν "Αγορά Bootstrapping Strategies" και να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην συνέχεια.

Θα χαρώ να σε δώ σαν μέλος αυτής της τάξης.

Φιλικά,
Κώστας Παπαδάκης

Πώς Θα Το Πετύχουμε Μαζί

Εδώ θα διαβάσεις μια σύνοψη του πώς θα το πετύχουμε να δημιουργήσουμε ένα εισόδημα από το εξωτερικό και για σένα με εμένα σαν coach σου ...

1. Δημιουργία Συστημάτων

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς κάποιοι βγάζουν λεφτά μέσω του Ιντερνετ; Και ενώ είναι σχετικά εύκολο για κάποιον να βγάλει κάποια λεφτά online οι πιο πολλοί ειναι αυτό ποθ λέμε 1-hit wonders. Και ο λόγος ειναι οτι δεν έχουν κάποιο σύστημα ώστε να τους αποδίδει ξανά κια ξανά.

Αυτή η τάξη έχει σχεδιαστεί απο την αρχή ώστε όχι απλά να σας μάθει να βγάλετε καποια λεφτά απο το εξωτερικό αλλά να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε τους τρόπους έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στη δημιουργία εισοδήματος.

2. Bootstrapping

Ο όρος Bootstrapping, οσον αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, με απλά λόγια λέει οτι βάζουμε καποια λεφτά στην αρχή και μετά πληρώνουμε τα έξοδά μας μεσα απο τα κέρδη.

Με τη συμμετοχή σας στην τάξη αυτή μαθαίνετε και κάνετε πράξη το Bootstrapping καθημερινά. Στόχος ειναι μεσα σε 2-3 μήνες οτι έξοδα έχετε για το τρέξιμο της δραστηριότητας του παράλληλου εισοδήματος απο το εξωτερικό να πληρώνεται απο τα κέρδη!

3. "Cash On Demand"

Κάθε εβδομάδα της τάξης αυτής έχει σχεδιαστεί ετσι ώστε να φτάσετε σε επικερδή εισόδημα οσο το δυνατο γρηγορότερα ακόμη και εάν δεν έχετε καμία προϊγούμενη εμπειρία online.

Και αυτό διοτι ο απώτερος στόχος της συμμετοχής σας στη τάξη είναι οτι εφόσον κάνετε τα μαθήματα και τις ασκήσεις και εφαρμόσετε τις στρατηγικές και τεχνικές που σας μαθαίνω θα μπορέσετε να φτάσετε σε αυτο που ονομάζω εγώ "Cash-On-Demand".

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι θα φτάσετε σε ενα σημειο που στέλνετε ενα καλό email στη λίστα σας και αυτη θα σας ανταμοίβει με άμεσο εισόδημα!

Εδώ θα βρείς Testimonials από άλλους μαθητές σαν εσένα που πήραν μέρος σε αυτή τη τάξη και μια σύντομη περιγραφή των αποτελεσμάτων που είχαν...

Δείτε τι λέει o Austin από το Texas για το πώς τον βοήθησα...

Δείτε τι λέει o Τάσος από Ελλάδα για το πώς τον βοήθησα...

Εάν πραγματικά θέλεις και εσύ να πετύχεις οπως εγώ και τόσοι αλλοι απο τους μαθητές μου, νομίζω το οφείλεις στον εαυτό σου αν κάνεις μια μικρή επένδυση στή τάξη αυτή. Αυτο θα το κάνεις με το να πατήσεις το κουμπί απο κάτω και να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην συνέχεια.

Αγορά Bootstrapping Strategies Class

Έχετε κάποια ερώτηση για μένα; Πατήστε το κουμπί από κάτω να μου τη στείλετε (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Πατήστε Εδώ Για Ερωτήσεις